מחפשות שערים

בית א' של מונדיאל הקבוצות עדיין מחפש את השער הראשון שלו. במחזור השני ייפגשו פלמייראס ואל האלי למשחק בו לא צפוים יותר מדי שערים. מי תנצח כאן?

יום חמישי 19 יוני 2025
מערכת TELESPORT
המלצת ווינר למשחק בין פלמייראס לאל האלי במסגרת המחזור ה-2 בשלב הבתים של מונדיאל הקבוצות. המשחק ניתן להימור סינגל. (שעת סגירה 19:00)

פלמייראס החלה את הטורניר עם תוצאת תיקו ללא שערים מול כביכול הקבוצה הבכירה בבית - פורטו. הקבוצה מברזיל פעילה בליגה המקומית ושם היא ניצחה במקום ה-4 עם יחס שערים די חריג של 8:12 אחרי 11 משחקים.

אל האלי מנגד חככה אליפות מקומית רגע לפני יציאתה לטורניר הזה. היא סיימה את העונה עם הפסד בודד והראתה עליונות ברורה לאורך הליגה. את הטורניר הזה היא פתחה עם תיקו מאופס מול אינטר מיאמי בו הציגה משחק לא רע.

הקבוצות נפגשו פעמיים בגביע העולם לקבוצות. ב-2022 ניצחה פלמייראס 0:2 את המצרים ושנה לפני כן היו אלה המצרים שניצחו בפנדלים אחרי תיקו מאופס. אז נראה שיותר מדי שערים אין ביניהן ואין גם לקבוצות עצמן בנפרד.

ההימור שלנו 2, מתחת ל-2.5 שערים, ביחס של 1.60.
שווה ללכת על אל האלי (+1) ביחס יפה של 2.05. לא פוסלים ניצחון של המצרים.

תגובות

5

טלספורט בפייסבוק